Zoeken
Shutters als basis voor ieder interieur; dit is waarom je dat moet doen
27 mei 2024

Shutters als basis voor ieder interieur; dit is waarom je dat moet doen

Shutters zijn meer dan enkel raambekleding. Wist je dat ze een ware basis voor ieder interieur zijn? Of je nu houdt van een moderne, klassieke, landelijke of industriële stijl; shutters passen perfect in ieder interieur. In deze blog leggen we uit waarom het goed is om shutters als fundament van je interieur te gebruiken.

Waarom starten met shutters als basis van je interieur

raamdecoratie-als-fundament-en-basis-van-interieur-stijl.jpgMisschien klinkt het niet helemaal logisch dat je start met de raamdecoratie bij het vormen van jouw interieur. Vaak wordt daar pas later naar gekeken. Maar juist de raambekleding zorgt voor een groot deel voor de uitstraling van je huis. Zéker als je bijzondere raamvormen hebt. Geen enkele raamdecoratie past zo mooi in speciale vormen als shutters. Daarom is het goed om er snel bij te zijn en shutters als basis van jouw interieur te nemen. Ook omdat het in allerlei uitvoeringen beschikbaar is.

 

Dit geldt ook voor allerlei raamtypes. Denk bijvoorbeeld aan schuifpuien, dakramen, erkers, draaikiepramen en zowel grote als kleine ramen. Shutters passen naadloos bij ieder type raam. Daar zorgt Van Eyck shutters voor!

 

Waarom je shutters het fundament van je interieur moeten zijn:

 Shutters zijn blikvangers in iedere ruimte

 Van Eyck shutters biedt eindeloze kleurenopties

 Ongeacht welke ramen je hebt, shutters passen perfect

Shutters zijn een stijlvolle toevoeging

Shutters zijn er in diverse kleuren, materialen en afwerkingen, waardoor ze naadloos aansluiten bij jouw interieurstijl. Houd je van strakke lijnen en moderne kleuren? Kies dan voor gladde shutters in een neutrale tint zoals wit of antraciet. Ben je juist een liefhebber van de klassieke look? Ga dan voor houten shutters in een warme, natuurlijke kleur. Dit past ook perfect bij een landelijke sfeer. Daarbij kun je gaan voor een zichtbare houtnerf.


woonkamer-interieur-waar-te-beginnen.jpg witte-shutters-als-basis-voor-het-interieur.jpg volgorde-van-interieur-samenstellen-ontwerpen-start-met-raamdecoratie.jpg

Lichtinval en privacy regelen

Shutters zijn waardevolle raamdecoratie in je interieur. Je hebt ook volledige controle over de lichtinval en privacy in jouw woning. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom je na kunt denken over wat voor raamdecoratie je in je huis wilt plaatsen. De lamellen van de shutters kan je eenvoudig openen en sluiten, waardoor je de hoeveelheid licht die binnenvalt perfect kunt regelen. Zo creëer je altijd de gewenste sfeer, of je nu wilt genieten van de zon of juist wat meer privacy wilt. Met shutters bepaal je op die manier eigenlijk altijd de sfeer in huis en zijn daardoor de basis voor jouw interieur en uitstraling van de woning.

Volgorde van samenstellen van je interieur

Om voor ieder interieur de perfecte basis te creëren met shutters, biedt Van Eyck shutters diverse collecties. Hierbinnen kun je kiezen voor diverse structuren. Ga je bijvoorbeeld voor gladde shutters of wil je er een lichte of grove houtnerf in hebben?
Voor wat voor collectie je ook gaat, je hebt altijd keuze uit een groot scala aan kleuren. Iedere wenskleur voor jouw raamdecoratie, kunnen wij bieden. Zo vormen shutters de basis van jouw interieur.

 

Shutters zijn een waardevolle toevoeging aan ieder interieur. Ze zijn stijlvol, praktisch en duurzaam. Met shutters creëer je de perfecte sfeer in jouw woning en geniet je van optimale lichtinval, privacy en isolatie. Ben je op zoek naar raambekleding die perfect past bij jouw stijl en behoeften? Kies dan voor Van Eyck shutters. Vanuit die basis kun je verder bouwen aan jouw interieurstijl.

Zie aan huis welke shutters bij jou passen

We laten je graag ter plaatse zien hoe shutters de basis van je interieur vormen. Een adviseur van Van Eyck shutters neemt kleurstalen mee. Op die manier kun je aan huis zien wat goed bij jouw smaak en interieurstijl past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button en vul vrijblijvend het formulier in.
AFSPRAAK MAKEN

karakteristieke-houten-shutters-in-woonkamer-met-stijl.jpg driehoek-witte-raamdecoratie-in-punt.jpg badkamer-met-zwarte-shutters-als-basis.jpg witte-basis-in-interieur-met-shutters-als-raamdecoratie.jpg

Terug